Ingyenes posta 20000Ft feletti vásárlásnál.
Élettartam garancia minden termékünkre!
A tökéletes ajándék nem álom többé!

Szállítási információk

Hogyan és mikor kapom meg a csomagomat?

A csomagokat a partnerünk, a GLS futárszolgálat kézbesíti hétköznaponként 8 és 17 óra közt. A szállítás a gyártási időn felül átlagosan egy munkanapot vesz igénybe. A csomagod érkezéséről előzetesen e-mailben értesítést küld a GLS futárszolgálat. A GLS ad egy egyedi csomagszámot, mellyel nyomon követheted státuszát, illetve hogy mikorra várhatod a futár érkezését. Amennyiben arról értesültél, hogy a csomagodat már átadtuk a futárszolgálatnak, úgy a szállítással kapcsolatban velük tudsz egyeztetni a 061-802-0265-ös számon. Ehhez minden esetben szükség van a csomagszámodra, mert azzal tudják beazonosítani a küldeményt.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A szállítási költség a rendelés összegétől, illetve a fizetési módtól függően változhat: Átutalásos fizetés esetén: 1290 Ft Utánvételes fizetés esetén: 1490 Ft

Szállítunk külföldre?

Igen, ebben az esetben előre utalással szükséges fizetni a rendelésed végösszegét. A szállítási költsége a Magyar Posta díjszabása alapján súly szerint alakul, erről itt tájékozódhattok: https://www.posta.hu/static/internet/download/2018_majus_tarifatabla_HU.PDF Amennyiben eldöntöttétek pontosan mit szeretnétek rendelni és melyik országba, ezzel az igénnyel a info@egyediajandekokboltja.hu email címen tudtok minket megkeresni, ahol megírjuk a várható szállítási költséget, illetve szállítási időt.

Mit tegyek, ha a kiszállításról szóló értesítést követően, nem érkezik meg a termék 2-3 napon belül?

A megrendelt termékek kiküldésének idejéről SMS-ben is tájékoztatunk. Amennyiben 2-3 napon belül nem érkezik meg hozzád a csomag, akkor nagy valószínűséggel a kiszállítás közben akadtak problémák. Ilyen esetben arra kérünk, hogy hivatkozva a csomagszámodra a GLS központi számát hívd: 061-802-0265, velük tudsz ezzel kapcsolatban egyeztetni. A csomagszámod hiányában keress minket a 06 70/600-1588-es számon a rendelésed azonosítójával.

Van lehetőség személyes átvételre?

Igen van lehetőség a megrendelt termékek személyes átvételére budapesti boltunkban. A termék elkészülése után SMS-ben is fogunk értesíteni. Címünk: Magyarország, 3100 Salgótarján, Március 15. út 8. (Hétköznap 10.00 óra - 17.30 óra, Szombat 09.00 óra - 13.00 óra, Vasárnap zárva tartunk).