Szállítás

Egyedi Ajándékok Boltja.
Szállítás.

 

Hogyan és mikor kapom meg a csomagomat?

A csomagokat a partnerünk, a FoxPost Zrt. futárszolgálat kézbesíti hétköznaponként 8 és 17 óra közt. A szállítás a gyártási időn felül átlagosan 1-2 munkanapot vesz igénybe. A csomagod érkezéséről előzetesen értesítést küld a FoxPost futárszolgálat. A FoxPost ad egy egyedi csomagszámot, mellyel nyomon követheted státuszát, illetve hogy mikorra várhatod a futár érkezését.

Amennyiben arról értesültél, hogy a csomagodat már átadtuk a futárszolgálatnak, úgy a szállítással kapcsolatban velük tudsz egyeztetni a 06-1-999-0369 számon. Ehhez minden esetben szükség van a csomagszámodra, mert azzal tudják beazonosítani a küldeményt.

 

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A szállítási költség a rendelés összegétől, illetve a fizetési módtól függően változhat:

Személyes átvétel esetén: Ingyenes

Banki előreutalás esetén: 1090 Ft

Utánvét esetén: 1190 Ft

10000 Ft feletti vásárlás esetén: 0 Ft

 

Mit tegyek, ha a kiszállításról szóló értesítést követően, nem érkezik meg a termék 2-3 napon belül?

A megrendelt termékek kiküldésének idejéről SMS-ben is tájékoztatunk. Amennyiben 2-3 napon belül nem érkezik meg hozzád a csomag, akkor nagy valószínűséggel a kiszállítás közben akadtak problémák. Ilyen esetben arra kérünk, hogy hivatkozva a csomagszámodra a FoxPost központi számát hívd: 06-1-999-0369 velük tudsz ezzel kapcsolatban egyeztetni.

A csomagszámod hiányában keress minket a 06 70/600-1588-es számon a rendelésed azonosítójával.

 

Van lehetőség személyes átvételre?

Igen, van lehetőség a megrendelt termékek személyes átvételére a salgótarjáni boltunkban. A termék elkészülése után SMS-ben is fogunk értesíteni.

Címünk: Magyarország, 3100 Salgótarján, Március 15. út 8. (Hétköznap 10.00-17.30 óra, Szombat 9-13 óra).