Saját webshop nyitása

Egyedi Ajándékok Boltja.
Saját webshop nyitása.

 

Indítsd el saját, pólót és ajándéktárgyakat áruló, személyre szóló webáruházadat az egyediajandekokboltja.hu-val!

Minden kötöttség nélkül, teljesen ingyen vághatsz bele és árulhatsz kiváló minőségű pólókat és ajándéktárgyakat. Mi intézzük a komplett gyártást, raktározást, számlázást, szállítást és az ügyfélkapcsolatokat is.

Mit nyújt neked az eabolt.hu?

1. Biztos szakmai és partneri háttér: Mi egyedi pólók és egyéb ajándéktárgyak (bögrék, párnák, kulcstartók, stb.) gyártásával és eladásával foglalkozunk. 2018-ban létrehoztunk egy komplett rendszert, amivel bárki könnyen nyithat webáruházat, és árulhat egyedi pólókat és ajándéktárgyakat a közösségi csatornáin keresztül.

2. Szintlépés és fejlődés: Alacsony gyártási költségek mellett kiemelkedő profitot tudsz elérni. Mi teljesen leegyszerűsítjük az eladás bonyolult folyamatát, elvégezzük az összes gyártással kapcsolatos munkát, és az ügyfélkapcsolatokat is mi intézzük. Neked tényleg csak arra kell fókuszálnod, hogy minél több terméket tudjál eladni és minél több profitot tegyél zsebre.

3. Kiemelkedő profit: Sikeres webshopos eladások után (akár 1 db eladás után is) 30%-os profit elérésére van lehetőséged!

4. Kiváló minőségű és árú termékek a vásárlóidnak:  Alacsony gyártási költség a maximális profit érdekében. Nincsen indulási költség és nincsenek rejtett költségek. Csak a legjobb árak és kiváló minőségű termékek. Több éves tapasztalatunkkal a hátunk mögött kizárólag minőségi termékeket készítünk. Közös érdekünk a siker!

5. Gyorsaság: Webshopos vásárlás után átlagosan 1-2 napon belül feladásra kerülnek a termékek. Az 1000 db feletti megrendelések esetében is átlagosan 4-6 munkanap a gyártás.

6. 100% garancia: A vásárlók elégedettsége a legfontosabb szempont számunkra. Ennek érdekében minden rendelésünkre élettartam garanciát vállalunk.

7. Webshop: Már az indulásnál kapsz tőlünk mindehhez – természetesen teljesen ingyen – egy egyedi, személyre szóló webshopot.

 

Kiknek ajánljuk a saját webshop nyitását?

Elsősorban azoknak kiváló lehetőség, akik már rendelkeznek kisebb-nagyobb rajongótáborral és őket szeretnék elérni pólókkal és ajándéktárgyakkal: Facebook oldalak, csoportok, zenekarok, sportcsapatok, diákönkormányzatok, iskolák, youtuberek, bloggerek, stb. Másodsorban pedig szervezetek, egyesületek, és alapítványoknak kínálunk remek pénzgyűjtési lehetőséget.

 

Kapcsolattartó: Simon Ricsi

Telefonszám: +36-30/591-7477

Email cím: eab@egyediajandekokboltja.hu