Ingyenes posta 20000Ft feletti vásárlásnál.
Élettartam garancia minden termékünkre!
A tökéletes ajándék nem álom többé!

Rólunk

[spb_row wrap_type=”content-width” row_bg_type=”color” color_row_height=”content-height” bg_type=”cover” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ parallax_video_height=”window-height” row_top_style=”none” row_bottom_style=”none” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_padding_vertical=”0″ row_margin_vertical=”0″ remove_element_spacing=”no” vertical_center=”false” inner_column_height=”col-natural” row_expanding=”no” row_animation=”none” row_animation_delay=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”6″ padding_horizontal=”10″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Vállalkozásunk munkájának már 2012 óta szerves része az egyedi pólók és ajándéktárgyak készítése. Első boltunkat 2014. október elsején nyitottuk Salgótarján városában, ahol hamar közkedveltté váltak termékeink.

A www.egyediajandekokboltja.hu weboldalát az Önök kiszolgálásáért hoztuk létre.
A legnépszerűbb minták és kész termékeink mellett az Ön egyedi póló- és ajándéktárgy ötleteit is vállaljuk!

Technológiai információk:

  • Pólókészítés: Plotternyomás (Flex): A flex nyomás az egyik legmagasabb minőségű eljárás a pólónyomás területén. Extrém tartóssága, illetve kényelmes viselete teszi rendkívül kedveltté ezt a technológiát. Egyaránt alkalmas kis darabszámú rendelések és nagyobb rendelések elkészítésére is. A gyártáshoz vektoros grafikákra van szükségünk, melyek maximum három színből állhatnak, és nem tartalmaznak színátmenetet, mivel ez egy fólia alapú technológia.
  • Bögrekészítés: Szublimációs nyomás: Lényege a speciális szublimációs, azaz hőérzékeny festékek használatán alapszik, melyek kémiai tulajdonságuk szerint megfelelő hő (kb. 150 °C felett) és nyomás hatására az alapanyag strukturális részévé válik a festék gőzének beszivárgásával és megtapadásával, tökéletesen kitapinthatatlanná és ellenállóvá téve azt, szemben más transzfer eljárásokkal, melyek csak a felületre viszik fel a festéket. A szublimációs nyomtatás elengedhetetlen kelléke a festék hordozója, azaz a szublimációs papír, mely a direkt felvitelű és hőprés használatát igénylő hőszublimációs nyomtatásnál nem kell.

A szublimációs nyomtatással dekorált szilárd tárgyak nyomtatott felülete ugyanolyan fényes és sima marad mint a nem nyomtatott részén, vagy textilek esetében a műszálas anyagok nyomott felülete ugyanolyan lágy esésű és fényű marad mint a nem nyomtatott részeken.

A szublimációs nyomtatás és hőszublimációs transzfernyomtatás előnyei:

  • a képalkotás folyamatos és nem hámlik a nyomtatott kép
  • a festék nem halmozódik fel a nyomtatott alapanyagon
  • a színek rendkívüli élénkek, élethűek
  • valódi folyamatos színárnyalatokat lehet elérni digitális utómunka vagy speciális technikák (pl. félig szitanyomás) használata nélkül, melyek megegyeznek a fényképezett színárnyalatokkal
  • a nyomtatási felület teljes felületet lefed, nem maradnak meg margók a széleken
  • mivel a szublimációs festék nem csak az alapanyag felületén, hanem annak pórusaiban is megtalálható, jobban ellenáll a tisztításnak és a mosásnak

Szerzői jogok: A hozzánk beküldött minták, logók, emblémák után nem vállal felelősséget az Egyedi Ajándékok Boltja. Mindennemű felelősség és jogvédettség a vevőt, megrendelőt terheli. A vevő által rendelkezésre bocsátott minták tulajdonjoga a rendelkezésre bocsátó félnél marad. A rendszerünkbe feltöltött minták elbírálásánál visszautasításra kerülhetnek azok, melyek felhasználásával az ÁÜF bármely rendelkezése sérül.

A megrendelésre gyártott termékek minimális rendelhető mennyisége: 1 darab!

Nagyobb megrendelés esetén kérje egyedi ajánlatunkat!

További kérdések esetén lépj velünk kapcsolatba:

Az Egyedi Ajándékok Boltja képviselője: Simon Richárd

Telefon: +36-70/600-1588

Email: info@egyediajandekokboltja.hu

[/spb_text_block] [/spb_row]