Az Egyedi Ajándékok Boltjáról

Mi vagyunk az Egyedi Ajándékok Boltja.
2014-ben jöttünk létre, Salgótarjánban.

HITVALLÁSUNK

#1 – “A siker titka, hogy a szokásos dolgokat szokatlanul jól csinálod.” – J. D. Rockefeller

#2  – “Look yourself in the mirror and ask yourself, what do I want to do everyday for the rest of my life. Do that!” – Gary Vaynerchuk

A működésünk részletei:

1

Megrendelés

Beérkezik hozzánk a megrendelés, akár email-es visszaigazolásként a webáruházunkból, akár személyesen a salgótarjáni üzletünkben.

2

Alapanyagok előkészítése

Minden pólót mi készítünk, egyedileg. Minden alapanyag minden pillanatban rendelkezésre áll; pólókból átlagosan 1000-1200 darabot tartunk készleten.

3

Pólók készítése

Többféle technológiával dolgozunk, hogy a legjobb minőséget tudjuk nyújtani Neked! Legyen szó akár fehér toneres lézeres nyomtatásról, akár szublimációról, akár flex fóliás vágásról.

4

Automatizálás

Az Egyedi Ajándékok Boltja működésébek minden egyes részét fejlesztettük, és amit csak lehetett automatizáltuk. Azért, hogy a lehető legrövidebb időn belül megkapd a megrendelésed.

5

FoxPost

Az egyik legjobb és leggyorsabb futárszolgálattal dolgozunk, a FoxPosttal. Nagy előrelépés, hogy már csomagautomatáik is vannak (a házhozszállítás mellett).

6

Ügyfélszolgálat

Ha bármi kérdésed, észrevételed van, írj nekünk nyugodtan itt és/vagy emailben. De telefonon is el tudsz minket érni 7-23 óra között. Keress minket bátran; nincs rossz kérdés.