Ingyenes posta 20000Ft feletti vásárlásnál.
Élettartam garancia minden termékünkre!
A tökéletes ajándék nem álom többé!

Rólunk

Vállalkozásunk munkájának már 2012 óta szerves része az egyedi pólók és ajándéktárgyak készítése. Első boltunkat 2014. október elsején nyitottuk Salgótarján városában, ahol hamar közkedveltté váltak termékeink.

A www.egyediajandekokboltja.hu weboldalát az Önök kiszolgálásáért hoztuk létre.
A legnépszerűbb minták és kész termékeink mellett az Ön egyedi póló- és ajándéktárgy ötleteit is vállaljuk!

Technológiai információk:

  • Pólókészítés: Plotternyomás (Flex): A flex nyomás az egyik legmagasabb minőségű eljárás a pólónyomás területén. Extrém tartóssága, illetve kényelmes viselete teszi rendkívül kedveltté ezt a technológiát. Egyaránt alkalmas kis darabszámú rendelések és nagyobb rendelések elkészítésére is. A gyártáshoz vektoros grafikákra van szükségünk, melyek maximum három színből állhatnak, és nem tartalmaznak színátmenetet, mivel ez egy fólia alapú technológia.
  • Bögrekészítés: Szublimációs nyomás: Lényege a speciális szublimációs, azaz hőérzékeny festékek használatán alapszik, melyek kémiai tulajdonságuk szerint megfelelő hő (kb. 150 °C felett) és nyomás hatására az alapanyag strukturális részévé válik a festék gőzének beszivárgásával és megtapadásával, tökéletesen kitapinthatatlanná és ellenállóvá téve azt, szemben más transzfer eljárásokkal, melyek csak a felületre viszik fel a festéket. A szublimációs nyomtatás elengedhetetlen kelléke a festék hordozója, azaz a szublimációs papír, mely a direkt felvitelű és hőprés használatát igénylő hőszublimációs nyomtatásnál nem kell.

A szublimációs nyomtatással dekorált szilárd tárgyak nyomtatott felülete ugyanolyan fényes és sima marad mint a nem nyomtatott részén, vagy textilek esetében a műszálas anyagok nyomott felülete ugyanolyan lágy esésű és fényű marad mint a nem nyomtatott részeken.

A szublimációs nyomtatás és hőszublimációs transzfernyomtatás előnyei:

  • a képalkotás folyamatos és nem hámlik a nyomtatott kép
  • a festék nem halmozódik fel a nyomtatott alapanyagon
  • a színek rendkívüli élénkek, élethűek
  • valódi folyamatos színárnyalatokat lehet elérni digitális utómunka vagy speciális technikák (pl. félig szitanyomás) használata nélkül, melyek megegyeznek a fényképezett színárnyalatokkal
  • a nyomtatási felület teljes felületet lefed, nem maradnak meg margók a széleken
  • mivel a szublimációs festék nem csak az alapanyag felületén, hanem annak pórusaiban is megtalálható, jobban ellenáll a tisztításnak és a mosásnak

Szerzői jogok: A hozzánk beküldött minták, logók, emblémák után nem vállal felelősséget az Egyedi Ajándékok Boltja. Mindennemű felelősség és jogvédettség a vevőt, megrendelőt terheli. A vevő által rendelkezésre bocsátott minták tulajdonjoga a rendelkezésre bocsátó félnél marad. A rendszerünkbe feltöltött minták elbírálásánál visszautasításra kerülhetnek azok, melyek felhasználásával az ÁÜF bármely rendelkezése sérül.

A megrendelésre gyártott termékek minimális rendelhető mennyisége: 1 darab!

Nagyobb megrendelés esetén kérje egyedi ajánlatunkat!

További kérdések esetén lépj velünk kapcsolatba:

Az Egyedi Ajándékok Boltja képviselője: Simon Richárd

Telefon: +36-70/600-1588

Email: info@egyediajandekokboltja.hu